kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu yüzüklere 'hayır' diyebilmek çok zor!

Ünlüler dünyasında son haftalarda birçok isim, peşi sıra nişanlanıyor. Birbirinden güzel yıldızların 'evet' demesini kolaylaştırmaksa, bu pahalı yüzüklere kalıyor. Hollywood yıldızları nişan yüzüklerinde renkli pırlantaları tercih ediyor..
Jennifer Love Hewitt
1.5 kıratlık taşlarla süslü 45 bin dolar değerindeki bu mütevazı yüzük, çiçek desenleriyle dikkat çekiyor. İskoç aktör Ross McCall ile geçtiğimiz günlerde nişanlanan Hewitt, yüzüğün McCall'ın ailesinden yadigar kaldığını söylüyor.

Salma Hayek
Ünlü aktrisin nişanlısı François-Henri Pinault, Hayek'e 200 bin dolar değerindeki bu 5 kıratlık pırlanta yüzüğü hediye etti. Oval kesim taşlarla süslü olan yüzük, platinden yapılmış.

Beth Ostrosky
Podyumlardan televizyona transfer olan Beth Ostrosky, adını Anna Nicole Smith'le yaşadığı ilişkiyle duyuran avukat Howard Stern'den, geçtiğimiz yıl Sevgililer Günü'nde bu yüzükle evlenme teklifi aldı. 5.2 kıratlık dikdörtgen bir pırlanta taşa sahip olan yüzük, 250 bin dolar değerinde.

Katherine McPhee
3 kıratlık sarı oval pırlanta ve etrafı beyaz küçük pırlantalarla süslü bu yüzüğün değeri 100 bin dolar. 'American Idol' yarışmasının yıldızı McPhee, geçtiğimiz kasım ayında aktör Nick Cokas'tan aldığı evlenme teklifiyle bu yüzüğü parmağına geçirdi.

Tracey Edmonds
Ünlü aktör Eddie Murphy'le birkaç hafta önce Bora Bora Adaları'nda evlenen Tracey Edmonds'ın 8 kıratlık yüzüğü bir hazine değerinde. Cartier imzalı sarı pırlantalarla süslü kare taşlı yüzük tam 400 bin dolar.
Haberin fotoğrafları