kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kimseye akıl danışmadım

Nicole Kidman'ın bile hâlâ oyuncu koçu olduğunu okudum geçenlerde... O zaman vay bizim halimize!..
* 'G.O.R.A.' filmi sizin çıkış noktanız oldu sanırım ve ardından hep önemli roller üstlendiniz. Sizin bulunduğunuz konuma gelebilmek için çok çırpınan oyuncular var. Bu işin bir sırrı var mı?
Aslında benim yedi yıllık bir 'Bizimkiler' dizisi geçmişim var, orası çok iyi bir okul oldu benim için. Yani öyle bir film ve diziyle olacak bir iş değil bu! Daha sonra rol aldığım projelerde de herkes gibi seçmelere gittim ve başarılı olduğum için seçildim. Kimse beni yekten oynatmadı projesinde. Hakikaten hissetmeniz gerekiyor rolünüzü... Benim için hep öyle oldu. Belki de işin sırrı budur; hep yüreğinizden oynamak...

OYUNCU KOÇUM OLMADI
* Şansın hiç rolü yok mu?
Mutlaka vardır ama insan şansını biraz da kendisi yaratıyor bence. Doğru zamanda doğru yerde olmak ve doğru isimlerle görüşmek çok önemli. Bunlar sizin bir yerlere gelmenizde çok etkili oluyor gerçekten. Ve tabii doğru projelere 'evet' demek...

* Kararlarınızı hep tek başınıza mı verirsiniz yoksa 'akıl hocalarınız' var mıdır?
Her zaman kendim veririm, zaten iyi olacağını hissettiğim bir şey için akıl danışmaya ihtiyaç duymam. Elbette ki zaman zaman fikrini almak istediğim insanlar oluyor ama herkes çok meşgul gerçekten. O yüzden şimdiye dek danıştığım kimse olamadı.

* Oyuncu koçunuz da olmadı öyleyse...
Çok isterdim; keşke olsaydı ama size tam anlamıyla bunu verebilecek pek kimse yok Türkiye'de. Geçtiğimiz günlerde okudum, Nicole Kidman bile hâlâ oyuncu koçuyla çalışıyormuş. O zaman vay bizim halimize! Bizim ülkemizde maalesef oyuncu koçluğu çok yaygın değil henüz.