Antalya Belek'te, ayrıcalıklı bir konseptle tanışmak isteyenlere hizmet veren 'Calista Luxury Resort Hotel', bir ilke imza attı. Kendi bünyesinde, özel bir gıda laboratuvarı oluşturdu. Bu, Türkiye'de hiçbir otelde bulunmayan bir uygulama. Otel, böylece hijyene verdiği önemi de ortaya koydu.
Dünyada benzeri yok
'A'la Carte All Inclusive' sistemini dünyada uygulanan tüm 'Inclusive' konseptleri inceleyip, klasikleşen servislerin dışında bir ilki gerçekleştiren 'Calista'; bünyesinde oluşturduğu gıda laboratuvarı konusunda otelcilik sektöründe örnek olmayı hedefliyor. Calista Luxury Resort Hotel Kalite Müdürü Seda Bayburtlu, bu tarz projelerin turizmdeki kalite anlayışına ışık tutacağını, personelin daha bilinçli ve istekli çalışacağını düşünüyor.
Yayın tarihi: 6 Aralık 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/12/06/gny/haber,285C61BC8BA544B7A35AC2387E6E9AC6.html
Tüm hakları saklıdır.