Ahu Aysal, 55 milyon dolar harcayıp açtığı Hotel Les Ottomans'ı kısa sürede üst sıralara taşımayı başardı. Açıldığı günden bu yana turizme kazandırdığı lüks hizmet anlayışı nedeniyle ardı ardına ödüller alan Ahu Hanım, her alanda da öncü olmaya çalışıyor. Şimdilerde tüm dünyada düzenlenen trüf günlerine de öncülük ederek, otelinde trüf haftası düzenledi. Otelin uluslararası çapta üne sahip aşçıları Roby Cooper ve Hüseyin Tabak'ın beyaz trüf mantarı ile hazırladığı birçok alternatif yemek var. Aysal'ın İtalya'dan özel olarak getirttiği bu değerli mantarla yapılan yemekleri 9 Aralık'a kadar yiyebilirsiniz.
Yayın tarihi: 3 Aralık 2007, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/12/03/gny/haber,8E1C61349D6346789974B40FA36DBA53.html
Tüm hakları saklıdır.