kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kendime göre seksapeli olan biriyim

ÖLEM AVCI - MAGAZİN
Şarkıları ile geniş bir kesimin sevgisini kazanan Gökhan Tepe son aylarda dizi oyuncusu olarak da göz dolduruyor. Özel hayatını kameralara yansıtmayan Tepe, iki yıldır büyük aşk yaşıyormuş..
'Elveda Derken' dizisindeki Dr. Ateş karakteriyle de beğeni toplayan Gökhan Tepe bir yandan yeni albümüne hazırlanıyor. Yakışıklığının yanı sıra mütevazılığı ile de dikkat çeken Tepe sorularımızı yanıtladı:

* Dizilerde şarkıcıların, ünlü isimlerin popüleritesinden faydalanılıyor. Sizin için de geçerli mi bu?
Ben bu diziye tek bir şarkı sözümün girmesini istemedim. Müzisyenliğimdeki popüleritemden hiç yararlanmadılar. Bu popüleriteden yararlanmadan başarılı olabilmem benim için daha önemlidir..

EROTİK SAHNEDE OYNAYAMAM

* Oyunculukta sınırlarınız var mı?
Bu konuda çok katı olmamakla birlikte, erotik sahneler durumuna kendimi sokamam. Erotik bir sahnede başarıyla yer alabileceğimi sanmıyorum.

* Başkasının bestelediği bir şarkıyı okumak istediğiniz oldu mu?
Evet, özendiğim ve saygı duyduğum şarkılar genellikle Sezen Aksu şarkıları oluyor. Benim örnek aldığım bir isimdir.

* Sizin özel olarak bir kişiye yazdığınız şarkı var mı?
Tabii ki aşk duygusuyla kaleme aldığım şarkılar var. Son albümde de bu duygularla şarkı yazdım. Mesela 'Gel Aşkım' ilişkimden etkilenerek yazdığım şarkılardan biridir. Ama bu, yetenek olmadan olacak bir iş değil.

* Şu anda bir ilişkiniz var mı?
Evet, hayatımda biri var.

* İlişkinizi gözlerden uzak yaşamanızın özel bir sebebi var mı?
Kız arkadaşımın böyle bir isteği yok. Bu tamamen benim isteğim. Herkesin gözü önünde ona sorumluluklar yüklemek istemiyorum. Kontrol altında olmak, birilerinin beğenip, beğenmeyeceğini düşünmek insanı tedirgin ediyor. Evlilik gibi büyük bir sorumluluğu alabilecek konumda değilim. Bunu zaman gösterecek. 1-2 senedir birlikteyiz. Çok güzel bir ilişkimiz var. Birbirimizi anlıyoruz.

AŞK BENİM YAŞAM KAYNAĞIM

* Aşka önem veriyor musunuz?
'Benim için aşk, gerçekten duyguların en büyüğü. Toplum ya da farklı şeylere karşı duyduğum duygulardan çok farklı... Aşk benim yaşam kaynağım. Aşksız yapamam. Beni motive eden, hayata karşı duruşumu sağlayan bir his. Bu nedenle aşkı hep üst seviyede yaşarım.

* Sizce aşk evliliği öldürüyor mu?
İnsanlar birbirlerini daha yakından tanıdıkça ve aynı hayatı paylaştıkça aşkın yerini çok büyük bir sevgi alıyor.

* Aşkta ailenizin onayını alır mısınız?
İlişkilerime ailem hiçbir zaman karışmaz. Bu nedenle sıkıntı yaşamam. Tabii ki ailemin onayladığı biriyle birlikte olmak isterim.

* Kendinizi seksi buluyor musunuz?
Kendime göre seksapeli olan biriyim.
Haberin fotoğrafları