Doluca'nın düzenlediği 'İstanbul Kadeh Kaldırıyor Günleri' geçen hafta sona erdi. Ben de Doluca Kurumsal İletişim Direktörü Banu Liman ile Changa'da buluştum. Yemek boyunca, İstanbul'daki restoranlarda neden şarapların kadehte satılmadığını tartıştık. Sonuç yine 'sıfır'... Çünkü şarap açıldıktan sonra çabuk bozulan bir ürün ve Türkiye'de pahalı... Son zamanlarda restoranlarda dikkatimi çeken Şili şaraplarını da Banu Hanım'la konuştuk. Şili Devleti, şarap üreticilerini müthiş destekliyormuş. Bu yüzden Şili şarapları hem kaliteli, hem de ucuzmuş. Ben o gece, Valdivieso Cabernet Sevignon'u tattım, hoşuma gitti, Cabarnet sevenlere öneririm.
Yayın tarihi: 29 Kasım 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/11/29/gny/haber,076CD8FBE842468D8A34051821178A86.html
Tüm hakları saklıdır.