Tavuk butlarının kemiklerini çıkartıp, butları satır ya da bıçakla inceltin. İçlerine hardal sürün. Mantarları ikiye bölüp, havucu dilimleyin. Sebzeleri tavuğun içine yerleştirip kaşar peyniri dilimini de koyun ve rulo şeklinde sarıp, kürdanla tutturun. Zeytinyağını tavada kızdırın, hazırladığınız tavukları içine atıp, çevirerek kızartın. Kızarttığınız tavukları tencereye alın, kızartırken kullandığınız yağı üzerine gezdirin. Suyu da ekleyip, kısık ateşte tavuklar suyunu çekinceye kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
MALZEMELER 6 kişilik* 6 adet tavuk budu
* 1 çorba kaşığı hardal
* 6 adet mantar
* 1 adet büyük havuç
* 6 dilim kaşar peyniri
* 1.5 çay bardağı zeytinyağı
* 1.5 su bardağı su
Yayın tarihi: 27 Ekim 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/10/27/gny/haber,B199257C13AB45B3BAED62F73AC811A6.html
Tüm hakları saklıdır.