kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İptal 1.3 milyon dolara mal oldu

MAGAZİN
Fenerbahçe, Beyonce konserini iptal edince, ünlü şarkıcıya kaparo olarak verilen bir milyon dolar ve malzemelere harcanan 300 bin dolar yanmış oldu..
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 100'üncü yıl kutlamaları kapsamında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın akşam verilecek Beyonce konseri, Hakkâri'de meydana gelen terör olayları üzerine iptal edildi. 12 askerin şehit düştüğü saldırı sonucu olağanüstü toplanan Fenerbahçe yönetimi, konseri yapmama kararı aldı. İptal üzerine, sanatçıya verilen bir milyon dolarlık kaparonun yandığı açıklandı.

'ÇAĞIRIN YİNE GELİRİM'
Yetkililer, Beyonce ile konser için iki milyon dolara anlaşıldığını ve sanatçıya bu paranın yarısını kaparo olarak verdiklerini söyledi. Ancak anlaşmanın iptali üzerine, konser vermemesine rağmen bu paranın sanatçıda kalacağı belirtildi. İtalya'dan bir TIR ile getirilecek ve saha içinde kullanılacak malzemeler için ödenen 300 bin doların da yandığı belirtildi. Öte yandan Fenerbahçe Kurumsal İletişim Direktörlüğü'nden yapılan açıklamada, Beyonce'nin "Bir daha çağırın, yine gelirim" dediği öğrenildi. Fenerbahçe Spor Kulübü, 100'üncü yıl kutlamaları kapsamında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ışıklandırılması, Athena, Kıraç ve Fazıl Say gibi ünlü sanatçıların konserleri, Bağdat Caddesi'nde açık hava sergilerinin gerçekleştirilmesi, 100'üncü yıl balosu ve özel 100'üncü yıl DVD'sine kadar birçok etkinlik düzenlemişti.