Esra Öz ve Neslihan Demir'in hazırlayıp sunduğu 'Kültür Aşı'nda, bu hafta bulgurun en "ince kırılmış" hali, yani köftelikler konu ediliyor. Yaklaşık 4000 yıldır ülkemizin de içinde bulunduğu Doğu Akdeniz Bölgesi'nin en özel yiyeceği olan 'bulgur', gıda tarihinin ilk kurutulmuş hazır yiyeceği. Adana'dan 'sarmısaklı köfte', Urfa'dan 'çiğ köfte', Antakya'dan 'içli köfte' ve 'kısır'ın Eskişehir versiyonu bugün 'Kültür Aşı' programında... atv 14.20
Yayın tarihi: 20 Ekim 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/10/20/gny/haber,9D651F0DA1014B43863D15FF97A5E306.html
Tüm hakları saklıdır.