kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tepsi kebabı

AYŞE TÜTER
AYŞE TÜTER
Kıymayı; tuz, karabiber ve kırmızıbiberle birlikte iyice yoğurun ve yassı köfteler yapın. Patlıcanların kabuğunu soymadan, halka halka doğrayın. Fırın kabına patlıcan, köfte ve patlıcan sırasıyla dizin. Salça, zeytinyağı ve et suyunu iyice karıştırıp üzerine gezdirin. Üzerine bir kapak kapatıp kısık ateşte 30 dakika pişirin.

MALZEMELER

*
1/2 kg. kıyma

* 1 kg. kemer patlıcan

* 1 çorba kaşığı salça

* 1 çorba kaşığı zeytinyağı

* 75 ml. et suyu

* Tuz

* Karabiber

* Toz kırmızıbiber