Tencere yemekleri ağırlıkta
İLİŞKİLİ HABERLER
Tencere yemekleri ağırlıkta
ÇOCUKLARIN beslenme alışkanlıklarına bakıldığında öğlen yemeklerinde baklagiller, makarna/mantı, pilav, salata, yoğurt; ara öğünlerde ise tost tüketimi diğer gruplardaki annelere göre daha yüksek. Çocuklar sütü genellikle sade olarak tüketirken, kahvaltıda süt tüketimi de yüksek. Beslenme çantasına da meyve koymayı tercih eden bu gruptaki annelerin çocukları harçlıklarını diğer segmentlere kıyasla daha yüksek oranda bisküvi ve krakere harcıyor (Annenin kontrolünde olmadıkları ilk fırsatta abur cubura yöneliyorlar). Gıda alışverişinde çocuk iin alacakları ürünün hijyenik olmasına daha fazla dikkat ediyorlar. Ayrıca besin değeri ve fiyatının uygun olması da dikkat edilen diğer konular.
Yayın tarihi: 9 Ekim 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/10/09//haber,0AA4269BAA3243B6BBECF2CC57B619EA.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2007, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.