kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Gözaltına alınanlardan 23’ü kadın.

Kumarda basıldılar 'İftardayız' dediler

Erdoğan YAPIK SABAH
Etiler'deki kumar baskınında 77 kişi gözaltına alındı, sorumlu müdür tutuklandı. Bir müşteri "Ne kumarı? İftara geldik" dedi..
Etiler'de polis, daha önce gece kulübü olarak işletilen Zakkum Eğlence Merkezi'ne düzenlediği baskında kumar oynayan 23'ü kadın 77 kişiyi gözaltına aldı. İşletmenin sorumlu müdürü Mehtem Akkaya ise "kumar oynamak için yer temin etmek" suçundan tutuklandı. Polis, yaklaşık 3 ay önce Etiler Aytar Caddesi'nde bulunan daha önce gece kulübü olarak işletilen binayı takibe aldı. Polis, uzun süren takibin ardından geçtiğimiz günlerde söz konusu adrese baskın düzenledi. Ancak binanın boş olduğunu gördü. Bunun üzerine takibi sürdüren polis, önceki akşam saat 21.00 sıralarında savcılıktan alınan arama izniyle aniden ikinci baskını gerçekleştirdi. Balyozla kapıyı kırarak içeri giren polis, salonda bulunan 23'ü kadın 77 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin çoğunluğunun Dalmaz Center'a yapılan operasyonda gözaltına alınan şahıslar olduğu ifade edildi. Baskında ayrıca 4 rulet masası, 7 blackjack masası, 12 kapalı devre kamera ele geçirildi.

'BUNLAR EKMEK TEKNESİ'
Kumar masasında yakalanan kadınlardan biri "Kumar mı oynuyordunuz?" sorusuna "Hayır iftar yapmaya geldik" yanıtını verdi. Gözaltına alınanlardan adı öğrenilemeyen bir müşteri ise basın mensuplarına "Bunlar rulet masası değil ekmek teknesi. Neden çekiyorsunuz?" diye bağırdı.