kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
MUHALİFLERİNİ UYARDI... Haluk Koç'un katılmadığı grup toplantısında Baykal, parti içi mücadeleye de değindi ve "tatminsizlik duygularını gıdıklayanlar mahcup olacak" dedi.

Köşk'e, hükümete ve muhaliflere 'giydirdi'

ANKARA
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yeni dönemin ilk grup toplantısında devletin zirvesini ve parti içi muhalefeti topa tuttu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "AKP hükümetinin noteri durumuna düştüğünü" iddia eden Baykal, Türkiye'nin kötü bir sürece gittiğini söyledi. Baykal, "Sıkıntı bizzat Başbakanın zihninin içindedir" dedi. Baykal, isim vermeden muhaliflerini de "İnsanların içindeki tatminsizlik duygularını, ihtirasları, özlemleri gıdıklayanlar mahcup olacaktır" diye eleştirdi. Seçimlerde AKP'nin büyük paralar kullandığını söyleyen Baykal, "Hiçbir seçimde bu kadar acımasız, bu kadar kuşkulu para kullanılmamıştır. Demokrasinin bu kadar ifsad ve iğfal edilmemesi lazım. Edilirse demokrasi tartışılır hale gelir" dedi.

TERÖR KARŞISINDA BAŞARISIZ
Hükümetin terör karşısında başarısız olduğuna dikkat çeken Baykal, "Tedbir almak isteyen Türkiye'yi tehdit edenler, İran'a tehdit yöneltemiyorlar" dedi.