kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bana seksle ilgili soru sorulmamalı

* Seyfi Dursunoğlu olarak Huysuz Virjin'i seviyor musunuz? Biraz edepli olsa, azgın olmasa daha iyi olacak. O bir tip yaratmış, kendinden, hayatından memnun. Ama Seyfi Dursunoğlu ile uyuşan hiçbir tarafı yok. Ama zaten Huysuz Virjin, Seyfi Dursunoğlu gibi olsaydı kimse iplemezdi.

* Bazı ünlülerin, sizin programlarınıza gelmekten korktuğu söylenir... Valla belki bir-iki kişi vardır öyle... Mesela Nilüfer gelmez. Çünkü o, albüm çıkardığı zaman programlara iştirak eder ve bütün CD'sini okumak ister. Ama ben bu imkanı veremem, bana gelirse bir-iki tane ancak okur.

* Siz birkaç yıl önce aseksüelim diye bir açıklama yapmıştınız. Sahnede bu kadar seks konuşan birinin aseksüel olması ilginç geliyor... Doğru okuyorsunuz ama o lafı benim ağzımdan zorla aldılar. Belki de o an sinirlendiğim için o soruya 'Evet' dedim. Seksi de sorabileceğiniz insanlar var. 20, 30, 40 yaşındakilere sorabilirsiniz ama benim yaşıma gelmiş bir insan aseksüel olsa ne olur, biseksüel olsa ne olur. Böyle bir soru sorulmamalı bana...