kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Rahmi Koç gecede çok heyecanlıydı.

Dakikalarca alkışlandı Rahmi Koç 'biss' yaptı

MUSTAFA DERYAHAN MAGAZİN
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın 'Konuk Şef' projesi kapsamında önceki gece verdiği konserde orkestrayı Rahmi Koç yönetti. Vivaldi'nin eserlerinin seslendirildiği gecede, Koç dakikalarca ayakta alkışlanınca ikinci kez sahne aldı..
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, önceki akşam daimi şefi Gürer Aykal olan Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'na 'Konuk Şef' oldu. Lütfi Kırdar Kongre Salonu'nda gerçekleştirilen konserde Rahmi Koç; Antonio Vivaldi'nin 'Beyazıt Operası'ndan iki arya ve 'Dört Mevsim Operası 8' eserlerinden bölümler seslendirdi. Konser bitiminde dakikalarca ayakta alkışlanınca geri dönen ünlü işadamı, aynı profesyonel müzisyenler gibi 'biss' yaptı.

25 BİN EURO'YA YÖNETTİ
Konsere Semra Özal, Leyla-Mehmet Günyeli, Buket-Hayrettin Taşdelen, Cem Hakko-Ronit Gülcan, Zeynep Tokuş-Alp Nuhoğlu, Ali Müfit-Reyhan Gürtuna, Elif Dürüst ve Betina Hakko'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Borusan Holding tarafından gerçekleştirilen 'Konuk Şef' projesinde, iş dünyasının tanınmış bir ismi 25 bin Euro bağış karşılığında orkestrayı yönetiyor. Koç'un verdiği burs, fagot sanatçısı Burak Özdemir'in yurtdışındaki eğitimi için kullanılacak.
Haberin fotoğrafları