kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tiffany'nin çekimlerinde İngiliz Laurice Chappell, Slovak Kamil Grof, Litvanyalı Erika Vilimaityte, Alman Maria Röder, Ukraynalı Elina Kandyha ve Letonyalı Nadia Lacka'nın yanısıra Türk manken Eren Mergen de yer aldı.

Tiffany yeni kreasyon çekimlerini tamamladı

Alp ARBARK/BODRUM
Her mevsimin başka yaşandığı Bodrum, Tiffany markasının çekimlerine ev sahipliği yaptı. 9 saat süren çekimlerde birbirinden güzel mankenler yer aldı..
Ünlü giyim markası Tiffany alışılanın aksine yaz sezonu kreasyon çekimlerini bu kez ocak ayında değil, eylülde Bodrum'da yaptı. Doğada bulunan renklerin 39 farklı tonunu 2008 yaz sezonu kreasyonuna taşıdıklarını söyleyen reklam ve halkla ilişkiler müdürü Nuran Sarı, bu renklerin en canlı hallerini objektife yansıtmak için Bodrum'un mükemmel bir yer olduğunu söyledi.

GENÇ MANKENLER GÖREV ALDI
Türkiye'nin en ünlü moda fotoğrafçılarından Tamer Yılmaz'ın 30 kişilik ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği çekimler Gümüşlük'teki tarihi Eklisia Kilisesi, Gümüşlük Çay Bahçesi ve Tavşan Adası'nda yapıldı. Çekimlere 18-22 yaş arasında biri Türk, ikisi erkek 7 manken katıldı. Eğlenceli geçen çekimler 9 saat sürdü. Çekimlerin gözdesi ise neşesi ve güzelliğiyle Letonyalı manken Nadia Lacka oldu.

HAYATI TÜNM RENKLERİYLE YAŞA
'Hayatı tüm renkleriyle yaşa' sloganıyla yapılan çalışmalarda Tiffany'nin 2008 yaz kreasyonunda yer alan tişört, şort, pantolon, gömlek, ayakkabı ve mayoları tanıtıldı. Sarı, bir Tiffany tişörtünün aynı renkte 39 farklı tonda üretildiğine dikkat çeken Nuran Sarı konuşmasına şöyle devam etti: "Bu farklı tonları Bodrum'un tarihi ve doğal güzellikleriyle harmanlıyoruz. O yüzden Bodrum'u tercih ettik. Çekimlerimizi yepyeni yüzlerle gerçekleştiriyoruz. İşimizi yaparken aynı zamanda çok eğleniyoruz. Bodrum'da çalışmak gerçekten çok güzel. Bodrum'u da en iyi şekilde fotoğraflıyoruz."
Haberin fotoğrafları