kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sezen'le Cem'den abajur Nükhet'ten sandalye yaptı

Tülay Beşir
Mimar Tülay Beşir, 'Ünlülerin Yaşam Enerjisi' adlı bir projeye imza attı. İlhamını ünlülerden alan Beşir; Sezen Aksu, Cem Yılmaz ve daha birçok ünlüden izler taşıyan ürünler tasarladı..
Balat'taki eski Galata Köprüsü, 4-10 Eylül tarihleri arasında İstanbul Design Week'e (İstanbul Tasarım Haftası) ev sahipliği yapacak.

10 İLGİNÇ TASARIM
Etkinlik kapsamında halkın beğenisine sunulacak en renkli projeler arasında başı Megaron Design markasının yaratıcısı mimar Tülay Beşir'in 'Ünlülerin Yaşam Enerjisi' adlı projesi çekiyor. İç mimarlık da yapan Beşir'in Megaron Design ve +90'ın desteğiyle hayata geçirdiği projenin ilham kaynağı sanat dünyasının ünlüleri... İşte 10 ünlü ismin yaşam enerjisinin kaynağını araştıran ve tasarımcı bakış açışıyla yorumlayan Beşer'in ortaya çıkardığı ilginç tasarımlardan birkaçı...

'Minik Serçe' sol anahtarına kondu
Beşir, Sezen Aksu için mumluk işlevi de gören bir lamba tasarladı. Sol anahtarı şeklindeki lambanın üzerine Aksu'nun lakabına atıfta bulunarak bir 'minik serçe' kondurmayı da unutmadı. Bu tasarımın ilham kaynağı Aksu'nun romantik ruhu.
Haberin fotoğrafları