Türkiye'nin 'En İyi Bar' ve 'En İyi Cafe& Brasserie' ödüllerine sahip, Bebek'in en gözde mekanı Lucca, yeni sezona kendini geliştirerek giriyor. Bistro stili yemeiçme alanında en iddialı mekan olmayı devam ettirmek için Lucca'ya bu tarzın en önemli şehirleri New York ve Londra'dan da destek var. MÖNÜSÜ DEĞİŞTİ Londra'daki Deep Restaurant'ın ödüllü şefi, daha önce de ülkemize gelmiş olan Christian Sandefeld, iki aylık bir çalışmayla Lucca'nın mönüsünü tamamen rafine etti ve değiştirdi. Özellikle deniz mahsulleri ve dünya mutfağı konusunda uzman olan Sandefeld, Lucca için kendi deyimiyle 'New York Bistro Tarzı', küçük tabaklara ve mezelere geniş yer veren bir mönü yarattı. Bu sezon tadacağınız spesiyaller arasında 'Ördekli Pappardelle'nin yanı sıra, 'Sarılı Fasulyeli Levrek', ragu ile tatlandırılmış 'T-bone Steak' gibi lezzetler de var. Aynı zamanda Türkiye'nin 'En İyi Bar' ödülüne sahip mekanın barına New York'ta Lotus, Cielo gibi ünlü bar ve kulüplerde çalışmış bir konuk barmaid geldi. Konuk barmaid Jennifer Kennedy, 'Satsumalı ve Armutlu Vodka' gibi Lucca klasiklerine, 'Salatalıklı Vodka' ve 'Vişneli Mojito' gibi yeni kokteyller ekledi.
Bugünkü Tüm Yazıları
New York ve Londra stili…
Yayın tarihi: 30 Ağustos 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/08/30/gny/haber,81353044885E42C4B3F831A7CAF42E5C.html
Tüm hakları saklıdır.