kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Öldürülen Rhys Jones.

İngiltere bisikletli katili konuşuyor

İngiltere'de 11 yaşındaki bir çocuk, BMX marka bisiklete binen ve yüzü kapalı bir genç tarafından sokak ortasında öldürüldü..
İngiltere'nin Liverpool kentinde 11 yaşındaki bir çocuk, önceki akşam uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Polisten yapılan açıklamada, bir barın otoparkında arkadaşlarıyla futbol oynayan Rhys Jones, akşam saatlerinde üzerinde spor giysileriyle evinin yolunu tuttu. Ancak o anda köşeden dönen BMX marka bisiklet üzerindeki yüzü kapüşonla gizlenmiş bir genç, Jones'a 3 el ateş etti. Talihsiz çocuk olay yerine çağrılan annesinin kollarında can verdi. Bir görgü tanığı o anı anlatırken, "Annesi eğilip kulağına bir şeyler söyledi. Çok acı bir sahneydi" dedi.

BAŞBAKAN: KINIYORUZ
Cinayet Başbakan'dan tüm yerel yetkililere kadar büyük tepki topladı. Başbakan Gordon Brown, "Tüm ülkeyi şaşırtan bu cinayeti kınıyoruz" derken İçişleri Bakanı Jacqui Smith, "Olaya çok üzüldüm. Elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Cinayetin işlendiği Langley Close bölgesinde, daha önce de şiddet içeren olayların yaşandığı belirtildi.