kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haltercilere taş çıkartıyorlar

Birçok yıldız, çocuklarını kucaklarından hiç indirmiyor! Onlarca kilo ağırlığındaki çocuklarını taşıyarak farkına varmadan antrenman yapan ünlü isimler haltercilere taş çıkartıyor..
28 kiloluk bir kuş
Beyazperdenin ünlü aktörlerinden Hugh Jackman, 7 yaşındaki oğlu Oscar'ın üzerine titriyor. Ünlü yıldızın, yaklaşık 28 kilo ağırlığındaki oğlunu sanki bir kuş kadar hafifmiş gibi kolaylıkla taşıdığı görülüyor.

Annelerin en güçlüsü Denise Richards çıktı
İki çocuk annesi Denise Richards, en güçlü annelerden. 13 kiloluk kızı Lola ile 16 kiloluk kızı Sam'in yanı sıra; elindeki yarım kiloluk battaniye ve 1.5 kiloluk Louis Vuitton marka çantayı da taşıyan güzel yıldız, tüm bu ağırlığa rağmen zorlanıyor gibi görünmüyor!

Kingston kucak düşkünü oldu
Sahnelerin asi kızı Gwen Stefani'nin 14 aylık oğlu Kingston, annesinin kucağında gezmeye bayılıyor. 12 kiloluk oğluyla yaptığı yürüyüşleri çok seven Stefani, "Anne olmak en büyük hayalimdi" diyor.

Aynı şekilde taşıyorlar!
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in iki çocuklarını taşıma biçimleri aynı! Güzel yıldız 13 kiloluk Zahara ile 16 kiloluk Pax Thien'i her sabah okula böyle götürüyor. Akşamları da Brad Pitt çocuklarını aynı şekilde alıyor.

Deneyimli anne Heidi Klum
3 çocuk annesi podyumların ünlü modeli Heidi Klum, çocuklarını taşırken deneyimli bir anne olmanın kolaylığını yaşıyor. 3 yaşında 14 kilo ağırlığındaki kızı Leni ile 11 kiloluk oğlu Henry'i taşırken objektiflere yakalanan Klum, "Evimiz çocuk bahçesi gibi, çoğu zaman onların peşinde koşmakta zorlanıyoruz" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları