kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Müslüm Gürses ile Muhterem Nur aşkı, sanat dünyasının en uzun ömürlü beraberliklerinden birine zemin hazırladı.

Öldü zannettiler, morga gönderdiler!

Müslüm Gürses'in hayatındaki acılar ve geçirdiği ölümcül trafik kazası da 'Esrarlı Gözler' ile beyazperdeye yansıtılacak.

ALNI UN UFAK OLMUŞTU
Tarsus'ta bir gazinoda çalışmak için yola çıkan Gürses'in içinde bulunduğu otomobil kaza yapar, şoför ölür. 'Delikanlı Müslüm' de öldü zannedilerek, morga kaldırılır. Ancak yaşadığı son anda fark edilir ve ameliyata alınır. Unufak olan alın kemiği onarılır. Bu kaza, usta yorumcunun hayatında çok şey değiştirir. Artık Müslüm Gürses için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

BAŞ AĞRILARI DİNMEDİ
Kulağı az işitecek, yavaş konuşacak, koku alamayacak, hatta en güzel kokuyu bile ispirtodan ayırt edemeyecektir. Bu arada günlük yaşamında çok dikkatli hareket etmek zorunda kalır. Başına alacağı en ufak darbede kör olma, hatta ölme riski vardır. Hiç dinmeyen baş ağrıları da bu kazanın eseridir.

İLK PLAĞI REKOR KIRDI
Müslüm Gürses'in hayatındaki ikinci göç ise Adana'dan İstanbul'a yapıldı. Plakçılar Çarşısı'nda yükselen dokunaklı sesi, herkesin içine işledi ve ilk plağı kısa sürede 300 bin adet satarak herkesi şaşırttı.

BÜYÜK AŞKINI BULDU
Çocukken hiçbir filmini kaçırmadığı film yıldızı Muhterem Nur, Müslüm Baba'nın hayatının aşkı oldu. Çift, bir Malatya turnesinde tanıştı. Muhterem Hanım da bir Müslüm Gürses hayranıydı ve iki ünlü isim birbirlerine büyük bir aşkla bağlandı. Gürses'in 'Esrarlı Gözler' adlı şarkısı da Muhterem Nur için bestelendi.