kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sevim A.

Çocukların önünde yedi defa bıçakladı

Neşat DİŞKAYA İZMİR- MERKEZ
İzmir'de yaşayan Fatih A., kendisine tartışma sırasında "Sen erkek değilsin, bana yakışmıyorsun" diyen karısını, iki çocuğu ve onlarca vatandaşın gözü önünde 7 yerinden bıçaklayarak öldürdü..
İzmir'de 31 yaşındaki Fatih A., tartışma sırasında kendisine "Sen erkek değilsin, bana yakışmıyorsun" dediği öne sürülen 7 yıllık eşi Sevim A.'yı, iki çocuğunun gözü önünde 7 yerinden bıçakladı. 24 yaşındaki Sevim A., hastanede hayatını kaybetti. Fatih A., gözaltına alındı. İzmir'de TEDAŞ'ta çalışan Fatih A. (31), önceki akşam işten eve gelince, eşi Sevim A. ile tartıştı. Bu arada çocukları 6 yaşındaki M. ve 4 yaşındaki C.'nin tartışmadan etkilendiğini gören Fatih A., eşi ve çocuklarını İnciraltı'na gezmeye götürdü. Bir süre sonra A. çifti, bu sefer de "kıskançlık" yüzünden tartışmaya başladı. Ancak tartışma sırasında çocuklar ağlamaya başlayınca, Fatih A., onlara oyuncak almak için Özdilek Alışveriş Merkezi'ne merkezine götürdü.

'ÇOCUKLARI İÇİN AYRILMADI'
Alışveriş merkezinde bir saat hiç konuşmayan A. çifti, daha sonra evlerine dönmek için servis araçlarının otoparkına gitti. Burada iddiaya göre Sevim A. eşine "Sen erkek değilsin, bana yakışmıyorsun" dedi. Çılgına dönen Fatih A., yanındaki bıçakla genç kadını çocuklarının ve onlarca vatandaşın önünde göğsünden 7 kez bıçakladı. Annelerinin öldürülmesine şahit olan çocuklar ise yakınlarına teslim edildi. İfadesi alınan Fatih A., "O sözleri duyunca çılgına döndüm" derken, kurbanın yakınları, Fatih A.'nın çok kıskanç olduğunu ve genç kadının çocukları için ayrılmadığını savundu.
Haberin fotoğrafları