kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Eda Taşpınar - Nurettin Hasman

Güneşlenirken 50'den fazla kitap okudum!

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Jose Feliciano'nun İstanbul konserini izleyen 'İkoncan' Eda Taşpınar, Bodrum'da güneşlenirken 50'den fazla kitap okuduğunu söyledi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Güneşlenirken 50'den fazla kitap okudum!
Müzik otoriteleri tarafından dünyanın en başarılı gitaristi olarak anılan Jose Feliciano, önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda İstanbullu hayranlarıyla buluştu. Doğuştan görme engelli olan sanatçı performansıyla ayakta alkışlandı.

GERİLİM TÜRÜNÜ SEVİYORUM
Konsere katılanlar arasında sosyetik güzel Eda Taşpınar ve sevgilisi Nurettin Hasman da vardı. Yazın başından beri tüm zamanını Bodrum'da güneşlenerek geçiren Taşpınar, konser boyunca Feliciano'nun şarkılarına eşlik etti. 'Olağanüstü' olarak nitelendirdiği konserin çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Taşpınar, güneşlenirken çekilen fotoğrafları için şunları söyledi: "Çıkan fotoğraflarla ve haberlerle ilgilenmiyorum. Sadece güneşleniyorum. Güneşlenirken 50'nin üzerinde kitap okudum. En çok gerilim türündeki kitapları seviyorum."

ÜNLÜLER AKIN ETTİ
1.5 saat sahnede kalan Feliciano; 'Rain', 'Destiny', 'Ponte A Cantar', gibi sevilen parçalarını seslendirdi. Porto Rico'lu sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında Hıncal Uluç, Atilla Dorsay, Şebnem Sönmez ve Sezen Cumhur Önal da vardı.