Kayseri yemekleri Çırağan'da tadılacak
Çırağan Palace Kempinski'nin yenilenen, uluslararası ödüle sahip 'Tuğra Restaurant'ı, Türk mutfağının Anadolu'daki geleneksel lezzetlerini konuklarıyla buluşturmaya devam ediyor. Kayseri mutfağının benzersiz lezzetini arayanlar, 22 Temmuz'a kadar mekanda bu muhteşem mutfaktan örnekleri tatma fırsatına bulacak. Vazgeçilmez lezzetler arasında Kayseri mantısı ve pastırması da bulunuyor. Mekanda mantının yanı sıra 'Asma Yaprağına Sarılı Pastırma', 'Kesme Çorbası' ve 'Fincan Tatlısı' ile tadı damaklarda kalmaya aday bir 'ziyafet' sunulacak. Bilgi için: 0212 326 46 46
Yayın tarihi: 18 Temmuz 2007, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/07/18//haber,3876FFEB17D34043B28737A585CB8E1B.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2007, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.