kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ünlüyüm diye kadınlığımı doya doya yaşayamadım!

MEHMET ÇALIŞKAN
Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, şöhretin bedelini dişiliğini doyasıya yaşayamamakla ödediğini açıkladı: Kişilikli bir kadın olduğum için erkekler beni taşıyamadı. İnsanlara örnek olduğum için dişiliğimi sadece ilişkim olduğu dönemlerde yaşadım. Diğer zamanlarda ise kadınlığıma 'elveda' demeyi seçtim... ..
İLİŞKİLİ HABERLER
Ünlüyüm diye kadınlığımı doya doya yaşayamadım!
Ajda Pekkan, konser vermek için gittiği Kıbrıs'ta sıradan bir vatandaş gibi halkın arasına karıştı ve kumlar üzerinde yalınayak yürüyerek stres attı. Ardından bizimle konuşan ünlü sanatçı, insanların kendisini çok sevmesini doğru bildiği yoldan hiç sapmamasına bağladı...

* Yıllardır müzik sektörünün içindesiniz ama kimse sizin için kötü konuşmuyor. Bunu nasıl sağlıyorsunuz? Yeri geldiği zaman sanatçı gibi oldum, yeri geldiği zaman sade vatandaş gibi. Önümdeki çukurları göremediğim anlardan ders aldım. Hayatı sevdim. Hep hoş ve bakımlı oldum. İnsanlarla olan paylaşımlarımda çizgime dikkat ettim. Sevilmemin bir nedeni de asi ruhum ve inatçı kişiliğim...

HAKLI ÇIKTIM!

* Bildiğiniz yoldan şaşmamanız insanların gözündeki yerinizi sağlamlaştırdı mı yani? Evet. Müziğe yeni başladığımda Fransızca şarkıları Tükçe'ye çevirip söyledim çünkü müzikte böyle bir boşluk vardı. Çok eleştirildim ama yolumdan dönmedim. Estetik yaptırdığım zamanlarda da eleştirildim. Ben bir sanatçıydım. Hoş görünmek kendimden önce insanlara olan saygımın gereğiydi. Bu konuda da yolumdan dönmedim. Şimdi herkes cover şarkılar söylüyor ve estetik yaptırıyor. Zaman beni haklı çıkardı.

* Erkeklerin hayalini süsleyen bir kadın olarak, kadınlığınızı ne kadar yaşayabiliyorsunuz? Bir beraberliğim varsa kadınlığımı tatmin edici seviyede yaşayabiliyor, dişiliğimi yeterince hissedebiliyorum. Yoksa, dişiliğimden uzak kalıyorum. Bana öyle olması yakışıyor. Bu şöhretten dolayı ödenmesi gereken ağır bir bedel. Beraberliğimle birlikte dişiliğime de 'elveda' diyorum.

* Neden ünlüler kalıcı ilişkiler kurmakta çok zorlanıyor? Erkeklerin kişilik sahibi kadına tahammülü olmuyor. Ben beraberliklerimde dikkatliyimdir ama buna rağmen yürümüyor, yalnız kalmaya mahkum bir kadın oluyorum. Erkeklerin sevdiği türden yani seksiliğini ulu orta sergilemeyen kadınlardanım. Seksiliğim içimde saklı ama erkekler bunu fark edebiliyor.