kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Üzümlü havuç salatası

Havuç ve kuru üzümü iyice harmanlayın. Portakal suyu ve balı, küçük kapaklı bir kavanozda iyice çalkalayıp havuçların üzerine gezdirin ve iyice karıştırın. Üzerini streçle örtüp buzdolabında dinlendirin, fındık serperek servis yapın.

MALZEMELER 4 kişilik
*
3 adet orta boy havuç (rendelenmiş)

* 1 çay bardağı kuru üzüm (sultani)

* 1 çay bardağı portakal suyu

* 1 çorba kaşığı bal

* 1 çay bardağı fındık (iri dövülmüş)