Bir tencerede yağı ısıtıp, soğan ve etleri yaklaşık 10 dakika soteleyin. Un, sarmısak, karanfil, su, çubuk tarçın ve defne yaprağını ilave edip 10 dakika pişirin. Elmaları da ilave edip, 5 dakika daha pişirin ve tarçın çubuklarını çıkartın. Üzerine toz tarçın serpip servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik* 1 paket hindi kalça kuşbaşı
* 1 adet soğan (rendelenmiş)
* 1 kahve fincanı zeytinyağı
* 1 çorba kaşığı un
* 5 diş sarmısak
* 5 adet karanfil
* 1 su bardağı su (ılık)
* 1 adet çubuk tarçın
* 2 adet ekşi elma (küp doğranmış)
* 1 adet defne yaprağı
* 1 tatlı kaşığı toz tarçın
Yayın tarihi: 21 Haziran 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/06/21/gny/haber,1F2E116291D3489D8CAFA2C213D0B5EC.html
Tüm hakları saklıdır.