İLİŞKİLİ HABERLER
"Catering'de kârlar çok daha yüksek"
"Catering'de kârlar çok daha yüksek"
GENEL Müdürü Kaya Tokmakçıoğlu, İstanbul'da catering için bin 200 metrekarelik bir mutfak kurduklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti: "Bu alanda tonajlar ilk bakışta çok küçük gelebiliyor. Ancak, elde edilen kâr, aynı malzemeyle çok daha fazla et satsanız da elde edeceğiniz kârdan çok daha yüksek. Biz de artık buna ağırlık vereceğiz."
Yayın tarihi: 20 Haziran 2007, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/06/20//haber,F1F8998924D54A91B828559D23270DD6.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2007, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.