Yumurtaları çatalla hafifçe çırpın. İçine nane, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın. Orta boy bir tavada zeytinyağını ısıtın, yumurta karışımını dökün ve karışımı tavaya yayıp, orta ateşte yaklaşık 3-4 dakika pişirin. Üzerine peynir serpip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynirler yumuşayıncaya kadar 2-3 dakika daha pişirin. Omleti ikiye katlayıp bir tabağa alın ve ikiye bölün. Yeşilliklerle süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER
* 1 çorba kaşığı zeytinyağı
* 5 adet yumurta
* 4 çorba kaşığı taze nane (kıyılmış)
* 50 gr. cheddar peyniri (rendelenmiş)
* Tuz
* Karabiber
Yayın tarihi: 19 Haziran 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/06/19/gny/haber,3F5F63B9BF09420C8EF52179B09C03DF.html
Tüm hakları saklıdır.