İLİŞKİLİ HABERLER
Fishmekan artık Sortie'nin içinde...
Fishmekan artık Sortie'nin içinde...
Fishmekan, bu yaz Kuruçeşme Sortie'nin içinde de müdavimleriyle buluşacak. Mekanın mönüsünde deniz mahsullerinin yanı sıra, özel olarak hazırlanmış soğuk-sıcak mezeler, ev yapımı turşular ve kaymaklı tatlılar da bulunuyor. Şef Fettah Akbulut'un hazırladığı özel lezzetler arasında 'Deniz Mahsullü Karnıyarık', 'Şarap Soslu Izgara Ahtapot' da yer alıyor.
Bilgi için: 0212 260 94 75
Yayın tarihi: 27 Mayıs 2007, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/05/27/gny/haber,9C3D4741A62B4A10BC9A121C5D6C56C5.html
Tüm hakları saklıdır.