kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Altın modasına Fransız kalmayın!

Tüm dünyayı saran Dolce&Gabbana'nın öncülüğündeki gold (altın) furyasının Türkiye'deki öncüsü olan Banlieue Gold'un tüm dekorasyonu baştan aşağı altın materyallerle donatıldı. Terasını da açan mekana ilk kez önceki akşam gittim; gerçekten müthiş olmuş. Altın suyuna batırılmış bambulardan oluşan uzun duvarlar, altın masalar ve sandalyeler, kadın ve erkek cam vücutlardan oluşan lambalar ilk dikkatimi çeken detaylardı. Fransız kalmayın diye yazıyorum; Banlieue Gold'da gold martini içmek ve altın parçacıklarıyla lezzetlendirilmiş rizotto yemek çok moda. En önemlisi de 70 ve 80'lerin şarkılarıyla yemekten sonra dans etmek. Kurtlarını dökmek isteyenlere hararetle tavsiye edilir!!!