kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Meltem Cumbul

ABD'de ilk filmini Yapo çekecek

Esin ÖVET / MAGAZİN
ABD'ye yerleşen Meltem Cumbul, "Burada rol alacağım ilk filmi Türk yönetmen Mennan Yapo'nun çekmesi heyecan verici" dedi..
10 günlük tatil amacıyla ABD'ye giden fakat daha sonra Los Angeles kentine yerleşmeye karar veren Meltem Cumbul, orada ilk filmini çekmeye hazırlanıyor. 17'nci Palm Springs Uluslararası Film Festivali'nde "Gönül Yarası"ndaki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldıktan sonra "green card" sahibi olan Meltem Cumbul'un ilk filmini, Sandra Bullock'un oynadığı "Sıradışı" filmiyle tanınan Türk yönetmen, Mennan Yapo çekecek. Film üzerinde çok sıkı çalıştıklarını belirten Cumbul, "Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çok güzel olacak" dedi.

'ÇOK ŞANSLIYIM'
"Mennan Yapo çok başarılı bir isim" diye konuşan Cumbul, şöyle devam etti: "Sandra'ya çektiği film süperdi ve Amerika'da çok büyük beğeni topladı. Şu an gelişmeler çok taze. Önümüzdeki günlerde tüm detaylar gelişecek. Filmin yönetmeni Mennan olduğu için ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Amerika'da yapacağım ilk filmi bir Türk yönetmenin çekmesi benim için çok heyecan verici."