'Steak'e gurme dokunuş
HiltonParkSA Artz Restaurant'ta özel işlemlerden geçirilen özel etlerle hazırlanan steak mönü için son iki hafta. Binde bir nadirlikte bulunabilecek özel etler, 28 gün süreyle, ısısı üç ila beş derece arasında değişen dolaplarda bekletiliyor. Ardından, yalnızca deniz tuzuyla marine edilerek farklı lezzetlerde et seçenekleri sunuluyor. Restoranın a la carte mönüye ilave olarak sunduğu mönüde, dilimlenmiş fillet mignon, baharatla kaplanmış dana pirzola, kovboyun sığır bifteği, biberli biftek, New York bifteği ve kemikli Teksas bifteği yer alıyor. En önemlisi bu mönüyü restoranın ödüllü şefi Eyüp Kemal Sevinç'in oluşturması. Sevinç aynı zamanda Ahçılar Milli Takımı Kaptanı.
|