|
 |
 |

  |
|
Jose'den hodri meydan
Chelsea Teknik Direktörü Mourinho, "Baskı altında değilim. Kovulursam tazminat milyoneri olurum. Kendime de bir iki ayda yeni kulüp bulurum" diyerek rest çekti.
Chelsea'de kulübün patronu Roman Abramovich ile teknik direktör Jose Mourinho arasındaki gerginlik gün geçtikçe tırmanıyor. Bir maç eksiğiyle bitime dokuz hafta kala Manchester United'ın dokuz puan gerisine düşen mavi-beyazlıların teknik direktörü Mourinho, "İşime son verirlerse hem tazminat milyoneri olurum hem de bir iki ay içinde kendime yeni kulüp bulurum" ifadesini kullandı. Chelsea'nin son dönemdeki hiçbir maçına gitmeyen ve Lig Kupası şampiyonluğu kutlamasına da katılmayan Abramovich'e yönelik olduğu net belli olan açıklamalarını sürdüren Mourinho, "Baskı altında değilim. Başkalarından gelen baskıyı da kabul edemem. Kariyerimde çok başarılar elde ettim. Her hafta her ay kazanamam" dedi.
KOVULURSAM
SIKILMAM Görevine son verilmesi durumunda canının hiç sıkılmayacağını kaydeden Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde eski takımı Porto ile eşleşmelerini değerlendirirken Chelsea'den yakın bir dönemde ayrılacağının sinyalini net bir şekilde verdi: "Porto'ya karşı oynamak sorun değil. Eski takımımla eşleşmemiz gayet normal. Bir gün gelecek Chelsea'ye karşı da oynayacağım".
MEVLÜT KATIK - Londra
|