Lezzet güneşi
Hindili Çin makarnası Tereyağının yarısını ısıtın, havuçları ilave edin ve karıştırarak yaklaşık 3-4 dakika soteleyin. Karıştırmaya devam ederek kabakları katın, 2-3 dakika soteleyip, mantarı ilave edin. 3-4 dakika daha soteleyip biberleri ekleyin. Biberleri de 2-3 dakika soteledikten sonra en son taze soğanı katın ve 3-4 dakika soteleyip, ateşten alın. Kalan yağı ısıtın ve ince yaprak kestiğiniz etlerin her iki yüzlerini 3'er dakika pişirin. Haşlanmış makarnaya, sotelenmiş sebzeleri ve soya sosunu katıp, iyice harmanlayın. Sebzeli makarnayı tabaklara paylaştırın, üzerlerine etleri yerleştirip, servis yapın.
Malzemeler * 1 paket hindi külbastı * 80 gr. tereyağı * 1 adet orta boy kabak (jülyen kesilmiş) * 1 adet orta boy havuç (jülyen kesilmiş) * 1 adet çarliston biber * 4 adet taze soğan (jülyen kesilmiş) * 8 adet mantar kıyılmış) * 1/2 paket makarna (sebze suyunda haşlanmış) * 2 çorba kaşığı soya sosu
|