kapat
   
12 Ekim 2006 Perşembe
Hava durumu için şehir seçiniz...
SABAH Gazetesi
 
»Günün İçinden
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ümmü Kiraz
Sık banyo yapan karısını şüphe üzerine öldürdü

Afyonkarahisar'da bir kişi, ''sık banyo yaptığı'' gerekçesiyle tartıştığı karısını bıçaklayarak öldürdü. Araya giren kızını da yaralayan adam daha sonra polise teslim oldu. Öldürülen kadının, 20 gün önce kocasını polise şikayet ettiği, gözaltına alınan adamın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirlendi. Afyonkarahisar'ın Ambaryolu Caddesi'nde dün sabah meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: İşsiz olan İsmail Kiraz (35), tarlalarda gündelikçi olarak çalışan 4 çocuk annesi eşi Ümmü Kiraz (33) ile sık banyoİsmail Kirazyaptığı gerekçesiyle "aldatıldığı" şüphesiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla karısına saldıran İsmail Kiraz, talihsiz kadını bıçaklayarak öldürdü. Bu sırada babasını engellemeye çalışan çiftin 17 yaşındaki kızları E.K. da babasının bıçak darbesi sonucu yaralandı. Katil zanlısı İsmail Kiraz polise teslim oldu. Bu arada öldürülen Ümmü Kiraz'ın, 19 Eylül 2006 tarihinde kızı E.K. ile birlikte karakola giderek, kocası hakkında şikayet başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Mehmet Emin GÜZBEY


1 2 3 4 5
 

YorumBu haber hakkında yorum yapın.
 Mine Ezgi
12.10.2006 11:12:07

Emniyet görevlileri Ümmü Kiraz'ın başvurusunu savcılığa iletmişler mi,yoksa kocandır,döver de sever de diye başvurusunu sümen altı mı yapmışlar?Bence görevde ihmalleri varsa emniyet görevlileri hakkında da yasal işlem yaplmalı.
 Mine Ezgi
12.10.2006 11:09:16

Hem çalışma hem de eşini çalıştır ,kazancını al daha da yetmesin her gün tarlada çalışan terleyen ve en tabi hakkı olan banyo yapmasından aldatılma duygusuna kapılıp zavallıyı öldür.Bindiğin dalı kesmişsin ,şimdi nasıl geçineceksin?Tabi yasalardaki boşluklardan veya aftan yararlanır ,kısa sürede cezaevinden çıkar ,bir başka köle bulursun kendine ,burası Türkiye....Artık bu tür cinayetler o kadar çok arttı ki galiba duyarsız bir toplum olduk.Bu tür suçlamaya tıpta projeksiyon,yansıtma denir bu kişi kendi duygularını eşine yansıtmış,ciddi olarak tedavi edilmesi gerekir.Kadınlara bu konularda kendilerine köle muamelesi yapan eşlerden kurtulma ve ekonomik bağımsızlıklarını kazanmaları için ciddi projeler geliştirilmelidir.
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Yasak aşkı için oğlunu öldürdü
 'Çapkınlık yaptı' diyenleri doğduğuna pişman ederim
 Hiperaktif denen çocuk yuvanın en uyumlusu
 'Susturun bunları!'
 Okulların önü Kurtlar Vadisi
 Haydarpaşa'da skandalın faturası öğretmene çıktı
 'Asker düşmanı değilim'
 Diyanet: İslam'da dini nikâh olmaz
 Akkaya'dan ikinci hakaret şikâyeti
 Doğum gününü kuliste kutladı
 Doğacak oğluna Mozart dinletiyor
 Boran'ın gerçek aşkı dizideki ölen karısı
 Cinselliğin komedisi
 Abisinin heykelini sevdi
 Tecavüz, oral seks ve gaspa rekor ceza
 Gaspçı taksiciyi yaraladı
 Aliye yine salının şampiyonu
BEYZA BİLGİN
İnsanı cehennem ile korkutmak İslam'ı hoşgörü dininden...
Dr. ERHAN AFYONCU
Fransa Kralı'na o meşhur ferman
Fransızlar Şarlken...
EMRE AKÖZ
Müritleri bilmiyor mu?
İsmailağa cemaatinin önde...
HINCAL ULUÇ
"Sporda özerklik" aceleye mi geldi?..
Ana spor değil mi...
Kral'ın dönüşü: 5-0
Kral'ın dönüşü: 5-0
Yaşayan Efsane Hakan Şükür, geri dönüşünü 4 golle kutladı. Tuncay'la...
Bir millet uyanıyor
Bir millet uyanıyor
Son iki turnuvayı pas geçen Türkiye küllerinden yeniden doğdu.
Ankara'dan son uyarı: AB bizi kaybedebilir
Ankara, Fransa'daki oylamadan önce AB başkentlerine "Türk halkı bu...
ABD'li koordinatöre 'Ateşkes değil, silah bıraksınlar' mesajı
ABD'nin PKK özel temsilcisi Ralston, Ankara'ya ikinci ziyaretine...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu