|
|
|
|
Sofranıza renk gelsin rakı sohbetiniz renklensin
Geleneksel Türk içkimiz rakı pek çok yiyeceğin yanında keyifle içilebilir. Siz de mutfakta hünerinizi göstererek birbirinden farklı tatlar yaratabilirsiniz. İşte değişik lezzetler arayanlar için alternatif tarifler.
Baharatlı patates
Hazırlanışı Patatesleri haşlayın, ufak ufak küp şeklinde doğrayın. Soğanları ve sarımsağı yağda pembeleşinceye kadar kavurun. Baharatları ekleyin sonra da patatesleri ve sütü katın. Süt çekinceye kadar pişirin. Leziz yemeğiniz artık ikrama hazır.
Malzemeler * 3-5 adet patates * 2 adet soğan * 1 diş sarımsak * Köfte baharatı * Tuz * Karabiber * Kekik * Kırmızı biber * 1.5 su bardağı süt
|
|
|
|
|
|
|
|
|