|
 |
 |
 |
  |
|
Tarkan röportajı asparagas çıktı
Haftalık dergisinin altı sayfalık Tarkan röportajına, ünlü şarkıcıdan yalanlama geldi. Tarkan'ın yardımcıları, böyle bir röportaj yapılmadığını iddia etti.
Önce satış rakamı bekleneni vermeyen İngilizce single'ı, ardından eski menajeri Alpay Aydın'ın "Megamasal" adlı kitabında geçmişte yaşadıklarını iddia ettiği "eşcinsel" ilişkinin detayları... Bu iki nedenden magazin muhabirleri, uzun süredir Tarkan'ın peşindeydi. Ama şu an ABD'de bulunan ünlü sanatçıya, kimse ulaşamadı. Fakat sonunda, Tarkan'ın sessizliğini Haftalık dergisi için bozduğu anlaşıldı. Derginin son sayısının kapağında "Tarkan ilk kez konuştu" başlığıyla duyurulan altı sayfalık röportajda, mega starın hakkındaki tüm iddiaları tek tek cevapladığı öne sürüldü.
HİTT MÜZİK: 'SES BAŞKASININ' Gerçek, kısa süre sonra anlaşıldı. Tarkan'ın menajeri ile şirketindeki yardımcısı, bu reklam anonslarını gördüklerinde dergi yöneticilerini arayarak böyle bir şeyin söz konusu olamayacağını anlattı. Hatta ünlü sanatçının müzik şirketi "HİTT Müzik ve Prodüksiyon," konuyla ilgili bir basın açıklaması da yaptı. Bu açıklamada, "22-28 Kasım tarihli Haftalık dergisinde yer alan 'Tarkan ilk kez konuştu' başlığıyla duyurulan röportaj, sanatçımız Tarkan'a ait değildir. Tarkan röportaj vermediği gibi Haftalık dergisinin elinde olduğu söyleyen kayıttaki ses de sanatçımıza ait değildir. Sanatçımız konuya ilişkin Haftalık dergisiyle ya da bir başka yayın organıyla herhangi bir röportaj yapmamıştır" ifadesi yer aldı. Dergide, Tarkan'ın saat 01.00'de Los Angeles'tan aradığı ve röportajı kendi isteğiyle yaptığı duyurulmuştu.
MAGAZİN SERVİSİ
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|