kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
En lezzetlisi Marmara'dan çıkan balık
Yeme konusunda iyiyim ama balıkları ayıramam
En lezzetlisi Marmara'dan çıkan balık

En lezzetlisi Marmara'dan çıkan balık


- Siz Marmara dışında Ege ve Akdeniz balıklarını da biliyorsunuz. Okyanus balıklarını yediniz mi?

- Bir kere "dolphin" yemiştim Miami'de. Yunus balığı değilmiş. 'Yunus balığı yenir mi' diye de itiraz ettim. Ama okyanus balıklarını tadını bilmiyorum.

- Hiçbirisinin lezzetli olmadığını size söyleyebilirim.

- Akdeniz'in balıkları çok lezzetli.

- Daha iyisi bizim Marmara balıkları. Marmara balıklarının lezzetini başka hiçbir yerde bulamam. Başka ülkelerde de okyanus balıkları yeme fırsatım oldu. Somon hariç, kesinlikle bizim denizlerimiz dışındakileri ızgara olarak yemiyorum.

- Karadeniz'de de balıklar lezzetli galiba. Hele kalkan. Bu servis yaptığınız meze ne?

Seyfettin Taştan -Bu ıspanak yatağında levrek.

G.Müjde - Çok güzel; on numara. Çok meze atıştırınca, insan balık yiyemiyor. Bunun formülü yok mu?

S. Taştan- İşini iyi yapanların hepsi balığı hakkını vererek pişirir. Fark mezelerdedir. Özellikle de sıcak mezelerde.

G. Müjde - Ben şöyle bir balıkçıya ihtiyaç hissediyorum. Çok güzel bir balık, yanında iyi bir salata ve bir kadeh şarap.

- A. Örs - Balık lokantalarının hepsi bunu yapıyor. Ama biz tüketiciler bununla yetinmiyoruz. Meze tepsisini görünce kendimizi kaybediyoruz. Balığa geldiğimizde halimiz kalmıyor.

- G.Müjde: Balık lokantaları kapıdan girene kelle başı fiyatı uyguluyor. Yeseniz de, yemeseniz de aynı parayı verip çıkıyorsunuz.

- S. Taştan: Bizde bilgisayara servis edilen yemekler girilir, hesap istediğinizde de yedikleriniz tüm dökümüyle görülür.
DİĞER GURME HABERLERİ
 Lezzetli tavuklar geliyor
 Gerçek pizzanın püf noktaları var
 Kebap deyince akan sular duruyor
 İftarda açık büfe olmaz
 Lezzet avcısı kalori avcısına karşı
 Cabernet Sauvignon
 Üzüm kabuğunun moda içkisi Grappa
 Bayan Margarita'nın efsane içkisi
 Bağbozumunda şarabın tadı başkadır
 Şarapta misket üzüm farkı
 İster kirazlı ister şeftalili likör zamanı
 Şato alın, şarap üretin
 Ördeğin sosuna meyve aromalı şarap yakışır
 Şarap şaraba baka baka kopyalanıyor
 Şampiyonlara şampanya yakışır
 Türk şaraplarında kalite yükseliyor
 Chaplin'den sinema dersi
 İthal içki stokları alarm verdi
 Kremlin Sarayı'nın şarapları Türkiye'de
    Cumartesi Yazarlar
    Güncel
    Yaşama Dair
    Sinema
  » Gurme
Yeşilçam'ın genç yüzleri
Yeşilçam'ın genç yüzleri
Marie Claire Dergisi kasım sayısında Yeşilçam'ın genç yüzlerini bir...
Milletvekili olayım, gücüm yettiğince bağırayım
Milletvekili olayım, gücüm yettiğince bağırayım
İbrahim Tatlıses köşe yazarı olunca neredeyse kıyamet koptu... Savaş...
Hayvanlar da saygıyı hak eder
Politikacı kimliğiyle tanıdığımız Tınaz Titiz, aynı zamanda Türkiye...
Yetişkinler de hiperaktif olur
Çocukluğunda 'Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu' tanısı...
Aldatılan kadının dünyasına bakış
Gilles'in karısı, Emmanuelle Devos denen inanılmaz oyuncunun nankör fiziğini...
Mucit Wallace ile sessiz köpek tavşan peşinde
Canlandırma sineması dur-durak bilmiyor ve hergün öncekileri aşan şaşırtıcı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.