|
 |
 |
 |
  |
|
Ne Dediler?
ALEN MARKARYAN (Beşiktaş) Polisle taraftar karşı karşıya gelmesin diye böyle bir öneri ortaya atıldı. Sadece kapalı tribünü değil, bütün stadı kontrol edeceğiz. Olay çıkmasını ilk olarak biz engellemeye çalışacağız. Olay çıkaran kişiyi polis bize soracak, kimdir, nedir diyecek. Ama münferit olaylarda bile bizi sorumlu tutarlarsa rahatsız oluruz. Bu konuda tek çekincemiz bu.
ALPASLAN DİKMEN (G.Saray) Emniyetin bu yaklaşımını olumlu buluyorum. Olası bir olayda her şey çok çabuk kontrol altına alınabilir. Stadın her bölümüne ikişer sorumlu arkadaş yerleştirilebilir Taraftarlar emniyetten önce bu sorumlu arkadaşlarla yüzyüze gelir; sorun orada çözülür.
YÜCEL ASLAN (Fenerbahçe) Bizler zaten bu işi gönüllü yapan kişileriz. Üstelik Fenerbahçe Stadı'nda bugüne kadar bir olay da yaşanmadı. Ama tedbir anlamında valiliğin bu girişimini yerinde buluyorum. Kulüp yönetimi ile taraftarlar arasındaki diyalog da böylece gelişmiş olur. Sonuçta etkili olacağına inandığım ve herkesin kazançlı çıkacağını düşündüğüm bir girişim bu. Umarım olayları önlemekte yararlı olur.
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|