|
 |
 |
 |
'Yasemin Bozkurt da yargılansın'
'Kadının Sesi' adlı TV programına katılan damadını öldürmekten cezaevine giren sanık "Cinayeti işlememe neden oldu. O da yargılansın" diye mahkemeye mektup gönderdi.
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, televizyon programına katılan damadını İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tabancayla öldüren Kemal Alp, cezaevinden mahkemeye bir mektup göndererek, yayından kaldırılan ''Kadının Sesi'' programının sunucusu Yasemin Bozkurt'un da yargılanmasını istedi. Olay İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde geçtiğimiz nisan ayında meydana gelmişti. Kenan Alp, karısı Tijen Alp'i kendisini aldattığı gerekçesiyle 13 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Olaydan 3 gün sonra da Kenan Alp'in babası Kemal Alp, televizyon programına katılan dünürü Yusuf Özbek ile polis memuru Mustafa Yavuz'u emniyet müdürlüğü çıkışında öldürmüştü.
'BOZKURT KIŞKIRTTI' Hakkında müebbet hapis istenen sanık Kemal Alp, 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkmadan önce cezaevinden mahkemeye bir mektup gönderdi. Sanık Alp mektupta, oğlu Kenan Alp'in namus nedeniyle eşi Tijen Alp'i öldürdüğünü, kızını gelininin erkek kardeşiyle "berdel'' usulü evlendirdiğini ve dünürleri tarafından gelininin ölümünden sorumlu tutulduğunu ifade etti. Sanık Alp, dünürlerinin "Kadının Sesi'' adlı televizyon programına katılarak kendisini suçladığını belirterek, sunucu Yasemin Bozkurt tarafından programa katılanların kışkırtıldığını, cinayet işlemesine de Bozkurt'un neden olduğunu iddia etti. Alp mektubunda ''Yasemin Bozkurt'un da yargılanmasını istiyorum'' diye yazdı.
MERKEZ
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|