Vişneli cheesecake Vişneli cheesecake
Bisküvileri robottan geçirin. Margarin ile bir tencerede yağ eriyene kadar soteleyin. Şeker ilave edin ve karıştırın. Bir cam tepsiye bastırın. Buzdolabında 1 saat bekletin. Kremşantiyi süt ile çırpın. Labne peynir ilave edin. Bisküvili karışımın üzerine yayın. Üzerine vişneleri dizin. Jöleyi 1 su bardağı sıcak su ile eritin. Soğuk su ilave edip karıştırın, vişnelerin üzerine döküp, dolapta 1 gece bekletin. Tencerede 1 su bardağı vişne suyu ve mısır nişastasını pişirin. Servis tabağına 2 kaşık koyun. Üzerine 1 dilim cheesecake koyarak soğuk olarak servis yapın.
(6 kişilik) * 100 gr. margarin * 3 çorba kaşığı kesmeşeker * 1 paket petibör bisküvi * 1 paket krem şanti * 1 su bardağı süt * 1 paket vişne jölesi * 1 paket labne peyniri * Jöle için 1 su bardağı sıcak, 1 su bardağı soğuk su * 1 kase çekirdekleri çıkartılmış vişne
Sos için: * 1 su bardağı su * 1 su bardağı vişne suyu * 1 çorba kaşığı şeker * 1 tatlı kaşığı mısır nişastası
|