kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
  » Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Beach club'lar yine dolup taşıyor
Çeşme bu sezon tam tadında
Gündüz deniz gece eğlence
Oteller
Beach club'lar yine dolup taşıyor

Beach club'lar yine dolup taşıyor


LAILA
En sonunda... Çeşme'nin de bir Laila'sı oldu. Buna genel kesim sevinse de clubber'lar çok üzüldü. Çünkü Laila, Çeşme'nin gerçek anlamda ve "sıkı party"lerinin yaşandığı tek mekanı, JOY Beach Club'ın yerine açıldı. Alaçatı sörf cennetinin tam ortasına. İstanbul'daki 'amiral geminin" yanında, boyut olarak, lüks bir gezinti teknesi gibi değerlendirilebilir. Üç restoranı da iddialı. Popa, İzmir'in en sevilen suşi-bar'ı olarak Çeşme şubesini açmak için bu yıl Laila'yı seçti. Mirror ve Altındöner ise "daha tanıdık" lezzetleri tercih edenler için hizmet veriyor.

* Suşi Popa: Porsiyonlar: 2-10 milyon TL.

* Mirror: Pizzalar: 8-12 milyon TL. Salatalar: 5-8 milyon TL. Et yemekleri: 15-22 milyon TL.

* Altındöner: Dürüm: 5-7 milyon TL Tel: (0232) 716 83 00

PAPARAZZİ
Aya Yorgi'nin 20 yıllık geçmişe sahip, ilk işletmesi. Müdavimlik neredeyse babadan oğula, hatta toruna geçmiş durumda. "Yeterince uzun yaşarsan bütün rakiplerinin öldüğünü görürsün" sözünü doğrularcasına yıllardır Aya Yorgi Koyu'ndan kimler geldi, geçti o hala dimdik ayakta. Yazın tam bir ünlüler geçidi yaşanıyor. Ünlü derken manken taifesi vb. değil; Yusuf Tuvi'den Demet Akbağ'a, Yılmaz Erdoğan'dan Hıncal Uluç'a, huzur arayan ama deklanşör sesi istemeyen isimler. Müzikler, gündüz klasik, caz, chill-out, gece bar bölümünde alternatif rock. Ama asla Türkçe pop değil. Çikolata suflesi çok meşhur, fiyatı; 10 milyon TL. Aşçı Bolulu, mönü Ege ve Orta Akdeniz mutfağının örneklerinden oluşuyor. Et yemekleri: 21-24 milyon TL. Salatalar: 9-14 milyon TL. Tel: (0232) 712 67 67

BİR KLASİK; BALIKÇI HASAN
Dalyanköy'ün en ünlü balık lokantası. Öyle ki İstanbullu müşterilerinin sayısı artınca bu yıl bir şube de Bebek'te açma ihtiyacı hissetmişler. Tabii fiyatlar, Bebek'teki şubeye göre oldukça uygun. Dekor oldukça sade, ancak özellikle yazın, müşteriler arasında tanınmış yüzler görmek mümkün. İş ve sanat dünyasının favori restoranı. Deniz mahsüllü makarnası müthiş. Rezervasyonsuz gitmeyin. Deniz mahsüllü makarna: 15 milyon TL. En pahalı balıklar: Lahos, trança, iri barbun, sinarit: Kilosu 60 milyon TL. Tel: (0232) 724 02 02 Dalyanköy'ün diğer ünlü restoranları:

*
Körfez Restoran: Tel: (0232) 724 79 47

* Liman Restoran: Tel: (0232) 724 70 11

* Dalyan Restoran-Cevat'ın Yeri: Tel: (0232) 724 70 45

* Levent'in Yeri: Tel: (0232) 724 79 72

COFFECO
Dalyan-Tekke Plajı'nın en çok tercih edilen mekanı burası. Sabah 09:00'dan, sabaha karşı 03:00'e kadar açık. Bu yıl restoran konusunda çok iddialılar. 200 kişiye servis verebilecek mutfağın başında Mövenpick'ten transfer edilen usta bulunuyor. Sakız Adası manzaralı günbatımı muhteşem. Et yemekleri: 18-24 milyon TL. Salatalar: 8-14 milyon TL. Mezeler: 5-8 milyon TL. Tatlı: 5-12 milyon TL. Tel: (0232) 712 23 24
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Sinema dünyası 'Baba'sız kaldı
 Hacker'lık sanatının incelikleri
 Mudurnu'da Lale Devri bitti
 Etkileyici caz yorumları
 Sınır tanımayan eğlence başlıyor
 Antik gemiyle 3500 yıl öncesine yelken açıyorlar
 Başardıklarım bir rüya gibiydi
 Uma Thurman: 'İnanılmaz bir enerjim var'
 Seksi yıldızdan enerji tavsiyeleri
 Galata Köprüsü tiyatrocuları bekliyor
 Kültürel farklılıklar tuvallere taşınıyor
 Kadınların beden ve ruhlarına dönük kamera
 Baştan çıkarıcı bir tatil
 Şehir otellerinde romantik geceler
 Şimdi parti zamanı
 Tüketicinin el kitabı
 Kredi kartı nasıl kullanılmalı?
 İyi ki varsın babacığım
 Quentin Tarantino Ben her şeyden önce bir sinema delisiyim
    Aktüel Pazar Yazarlar
  » Güncel
    Hobi
    Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
MEHMET ALTAN
Cinsellik ateş, aşk alev midir?
Bundan birkaç yıl önce...
Sarayda lüfer balığı dolması
Ev sahibi kim olursa olsun; yöneticisi, aşçısı, teşkilatı her kimse bile;...
Şimdi dondurmanın tam zamanı
Eskiden dondurma, küçüklere deniz mevsimi başladıktan sonra yemelerine izin...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.