|
|
|
|
|
Gündüz deniz gece eğlence
|
|
SOLE e MARE Aya Yorgi Koyu'nun kumsala sahip ve rüzgar almayan tek beach-club'ı. Teknelere, gazete, kahvaltı, akşam yemeği servisi yapılıyor. İşletme sahibi Selim Kaptan'ın geniş çevresi ve İzmir'de sevilen bir isim olması Sole e Mare'nin bu yıl da sezona rakiplerine göre avantaj farkıyla başlamasına neden oldu. Gece-gündüz çok renkli, çok hareketli. Özellikle haftasonları akşamüstü Bacardi perküsyon şovu çok meşhur. Restoran bölümü bu yıl Roka'ya emanet edilmiş. Giriş yalnızca haftasonları ücretli. Mönü Akdeniz yemekleri ağırlıklı. Ama restoranın asıl özelliği tıpkı şarap servisi ve mönüsü gibi bir "zeytinyağı" sunumunun olması. Makarnalar: 12-14 milyon TL. Et yemekleri: 14-22 milyon TL. Salatalar: 8-12 milyon TL. Tel: (0232) 712 77 29
SHAYNA Mezzaluna'yı İstanbool'a kaptırdıktan sonra işleri bu sezon zor gibi görünüyor. Bir türlü oturtamadığı tarzı yüzünden, Aya Yorgi Koyu'nun doğal güzelliğini yeteri kadar iyi kullanamayan bir mekan. Bir kişilik sorunu var sanki.. Bu yıl hizmet verecek olan restoranı Ta Nisia, Yunan yemekleri ve ıstakozlarıyla oldukça iddialı. 7 kiloluk tombul ıstakozlar rağbet görüyor. Et yemekleri: 11-14 milyon TL. Salatalar: 7-9 milyon TL. Istakozlu makarna (2 Kişilik): 30 milyon TL. Deniz mahsüllü pilav: 15 milyon TL. Tel: (0232) 712 11 22
SIR WINSTON TEA HOUSE İzmir'de artık bir fenomen haline gelen 'çayhane' zincirinin iki halkası da Çeşme'de yer alıyor. Biri Altınyunus Otel'in, diğeri Villa Saray'ın içinde. Ve tıpkı İzmir şubeleri gibi tam anlamıyla "buluşma noktası" görevini burada da başarıyla yerine getiriyor. Mekan sahipleri Davut Mayruk ve Murat Girgiç'in olağanüstü (Zerrin Özer'in kulakları çınlasın) titiz yaklaşımıyla kalite, hiçbir şubede değişmiyor. Çay: 3 milyon TL. Aromalı çaylar: 4 milyon TL. Pastalar: 6 milyon TL. Salatalar: 8-10 milyon TL. Makarnalar: 9-10 milyon TL. Altınyunus şubesi Tel: (0232) 723 33 98 Villa Saray şubesi Tel: (0232) 723 47 40
|
|
|
|
|
|
|
|
|