CARREFOURSA'NIN başlattığı "Kaynağından Kalite'' projesine, levrek, çipura, alabalık, kiraz ve kayısı üretiminden sonra somon balığı eklendi. Dünyanın en büyük somon üreticilerinden Norveç'li Hallvard Leroy firması ile anlaşma imzalayan Carrefour, somon balıklarını kaynağından Alarko Su Ürünleri aracılığıyla Türkiye'ye getirtecek. Amaç, yumurtadan itibaren hormonsuz, antibiyotiksiz ve aç bırakma periyodu ile daha iyi bir tat ile taze ve lezzetli somon satmak. Konuyla ilgili açıklama yapan CarrefourSA Ulusal Satınalma Müdürü Guillaume De Colonges, "Kaynağından Kalite ekibimiz, Türkiye'nin dört bir tarafına yayılarak kaliteli üreticiler arıyor. Tavuk, narenciye ve biyolojik ekmek (saf buğdaydan) gibi daha birçok proje ürünü yolda'' dedi.