|
|
|
|
| | Masamızda İtalyan şarap dünyasından bir asil var Michel Rolland'ı tanıyor musunuz? Onun "guru", "dahi", "sanatçı" veya "sihirbaz" olduğunu söyleyenler var. Bir şarap danışmanı olarak ününe bakınca, belki de tüm bu sıfatları taşımalı. Gazetelerde seri yazı istenmez. Devamı haftaya lafından kaçınılır. Ne diye? Çünkü araya giren süre,...devamı | |
| | Yemeklerimizin gizli mesajı İyi bir yemeğin sadece tadının iyi olması yeterli değil. Onun ortama uygunluğu, doğru biçimde sunulması da en az lezzeti kadar önem taşır. Yemekle ilgili gizli şifreler bilinmezse, hata yapmak kaçınılmaz. Bir çöpçatan programı var, radyolarımızdan birinde. Görücüye çıkan hanım kızlarımız...devamı | |
| | Kursiyerleri devrede Bu işin meraklıları giderek daha fazla kakao oranı yüksek çikolatadan söz ediyor ya. Onun da bir sınırı var. Kakao oranı yüzde 85'i aştığında, acılık artık onu yenilemez hale sokuyor. Buna karşı yüzde 70'le başlayan ideal bir aralık. Her iddialı isim o aralığa...devamı | | |
|
|
|
|