kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kınalı kuzu çağa uydu
Taksitle Kurban
Kınalı kuzu çağa uydu

Kınalı kuzu çağa uydu

Marketler, kurbanlık satışlarında da taksit uygulamaya başladı. Ayrıca küçük bir fiyat farkıyla, kurbanlıklarınız kesilmiş ve temizlenmiş bir şekilde evinize kadar teslim ediliyor. İnternetten, online sipariş vermek bile mümkün.


Taksitli alışverişin sağladığı avantajlar, hem satıcıyı hem de alıcıyı güldürüyor. Artık neredeyse taksitsiz alışveriş yapılmaz oldu. Hâl böyle olunca, tek parçada ödendiğinde bütçeyi sarsabilecek olan kurbanlık satışları da takside bağlandı. Birçok ünlü market, banka kartlarıyla işbirliği yaparak kurbanlık satışlarını taksitlendiriyor. Hatta bununla kalmayıp, internet üzerinden sipariş imkanı sağlıyor, küçük bir ekstra ücret karşılığında kurbanınız temizlenmiş bir şekilde adresinize teslim ediliyor.

Tansaş - Bonus Card işbirliği ile 5 taksit
Tansaş'ta Ramazan ayı öncesi başlatılan ve müşterilerin yoğun ilgisiyle yılbaşına kadar uzatılan Tansaş-Bonus Card taksitli alışveriş kampanyası, Kurban Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle yineleniyor. Tansaş, müşterilerine herhangi bir alt limit ya da ürün sınırlaması olmaksızın tüm alışverişlerinde 3 taksit olanağı sağlıyor. Tansaş-Bonus Card işbirliğiyle, 20 Ocak-15 Şubat 2004 tarihlerinde tüm alışverişler 3, kurbanlık satışları ise 5 taksitle yapılacak. Böylece 250 milyon lira olan kurbanlıkları, aylık 50 milyon lira taksitle alabileceksiniz. İzmir ve İstanbul olmak üzere 8 farklı mağazada ise kurban kesimi gerçekleştirilecek.

Kiler, kesim için ayrıca ücret almıyor
Kiler Hipermarket ise 10 bin metrekare kapalı alanda yapılan kurbanlık satış yapıyor ve kesim için ayrıca ücret almıyor. Kiler'de Karaman koyununun kilosu 5 milyon 900 bin, kıvırcık ise 6 milyon 600 bin lira. Büyükbaş hayvanın kilosu ise 6 milyon 900 bin. Kiler gıda reyonunda 4, gıda dışı reyonlarda ise 6 taksit yapıyor.

Kurbanın kilosu 6 milyon
Carrefour'da kurbanlıklara Axess ve Carrefour kredi kartına 4 taksit yapılıyor. Üstelik vade farkı alınmıyor. Carrefour'da kurbanın kilosu ise 6 milyondan başlıyor. 23 Ocak ile 15 Şubat arasındaki tüm alışverişlere 4 taksit yapıyor. Carrefour, bayramın ilk günü gece 23'e kadar açık olacak.

Müftü onaylı online kurban kampanyası
Migros'un, İstanbul Müftülüğü'nün onayladığı "e-kurban kampanyası" başladı. Kangurum. com'a giren tüketiciler, kurbanlık siparişini verebilecekler. Kurbanlıklarının kesilmiş ve temizlenmiş olarak evlerine teslimini isteyenler ayrıca 10 milyon lira nakliye ücreti ödeyecekler.

İster kendin al, istersen bağışla
Gima, müşterileri adına, modern ve hijyenik et tesislerinde, dini vecibelere uygun kurban satışı ve kesimi hizmeti sunacak. Sipariş ve satışlar, İstanbul ve Ankara'da Gima, Endi Süpermarketleri, X-Large İndirim Marketleri, sen-al market (www.gima.com.tr) ve Alo Gima 444 10 00'dan gerçekleştirilecek. Gima müşterileri, 22-31 Aralık 2004 tarihleri arasında siparişlerini kasada vererek, kredi kartıyla veya nakit olarak ödeme yapabilecekler. İsteyen müşteriler, kurban bedelini, Finansbank'a ait kredi kartlarını kullanarak 4 taksitle ödeyebilecekler. Sipariş sahipleri, kasap reyon şefine dini vecibelerini gerçekleştirmek üzere vekalet de verebilecekler. 45-47 kg arası canlı hayvanlar 275 milyon TL'den satışa sunulacak. Alo Gima ve sen-al market'ten sipariş veren Gima müşterilerinin kurban eti kapılarına kadar götürülecek, mağazalardan sipariş veren müşteriler ise eti mağazadan teslim alabilecekler. Teslimat sırasında "kasa fişi/fatura" ve kimlik ibrazı istenecek. Tüm kurbanlar yedi parçaya ayrılarak, özel bir koli içinde paketlenerek sipariş sahiplerine hijyenik olarak iletilecek. Gima müşterileri, sipariş sırasında belirtmek kaydıyla kurban etlerini Çocuk Esirgeme Kurumu'na da makbuz karşılığı bağışlayabilecekler. Bağışlanan etler, Gima yetkilileri tarafından kuruma teslim edilecek; kurum tarafından bağış yapan kişiye, "Alındı Makbuzu" ve "Teşekkür Mektubu" gönderilecek.

RAHİM AK

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bayramın vazgeçilmezleri
 Alışveriş merkezlerinden özel hediyeler
 Tatil seçenekleri
 Faizler Düştü
 Karadeniz Yemekleri Festivali
 Yüzde yüz 5 yıldız yüzde 50 daha ucuz
 Bayram öncesi İndirim
HAKAN & UTKU
Bayram gelmiş neyime?
Bu bayram her zamankinden farklı...
Köprüye ultrason
Halatların bağlandığı 236 çelik plakadan biri kırılan Boğaziçi...
Onlar gururumuz
Başarılarıyla dünyanın ünlü üniversitelerine kabul edilen Özel Işık...
14 Şubat'ta uçuşa hazır olun
5 yıldızlı oteller 14 Şubat Sevgililer Günü için kolları sıvadı.
Ya Amerika ya Antalya
Ya Amerika ya Antalya
Sosyete ve sanat dünyasının tanınmış isimleri genelde aynı tatil...
Tuğba Özay’a tutuklama kararı çıktı
Tuğba Özay’a tutuklama kararı çıktı
İzmir'de, "polislere hakaret ettiği'' iddiasıyla açılan davada...
Gözü çok yükseklerde
Gözü çok yükseklerde
SEKSİ yıldız Elisha Cuthbert, ülkemizde de beğenilerek izlenen...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.