kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bayram tatilinde seçenek bolluğu
Tatil seçenekleri
Bayram tatilinde seçenek bolluğu
Otellerde bir gece

Bayram tatilinde seçenek bolluğu

Bayram'da tatile çıkmak isteyenler için sayısız seçenek var. Dilerseniz gecede bin dolar ödeyip dünyanın tek 7 yıldızlı otelinde kalabilir, isterseniz Kartalkaya'da 180 milyona kayak keyfi yapabilirsiniz.


Şeker Bayramı'nda kar olmadığı için gündeme gelemeyen kayak turizmi, bu bayram vatandaşların ilk tercihi haline geldi. Birçok kayak turizmi merkezinde rezervasyonlar doldu. Asya Tur İç Turizm Müdürü Tarık Önol, yurtiçinde termal ve kayak bölgelerine yoğun talep olduğunu belirterek Uludağ, Kartalkaya, Abant kayak merkezleri ve Afyon termal otellerine ilgi olduğunu söylüyor. Peki bayram tatilini kayak keyfi ile geçirmek ceplere nasıl yansıyacak? Bayramı Uludağ'da geçirmek isteyenler gecelik kişi başına her şey dahil 235 milyon lira ödeyecek. Kartalkaya'da 262 milyon, Abant'ta ise 180 milyona konaklamak mümkün.

Starlar Antalya'da
Antalya, bu bayramın da gözde tatil beldelerinden biri. Oteller, sanatçı organizasyonları ile bayramı evinin dışında geçirmek isteyenleri cezbetmek amacıyla starlarla anlaştı. Bayramda Seda Sayan, Kayahan ve Davut Güloğlu ile Emel Müftüoğlu'nun program yapacağı Silence Beach Otel'de bir hafta kalmanın bedeli 800 milyon lira olarak belirlendi. Yine Antalya'da Petek Dinçöz'ün sahne aldığı Cornelya Otel bir hafta kalmak her şey dahil fiyatıyla 1 milyar 100 milyon liraya mal olacak. Antalya Kremlin Palace'da Nükhet Duru, Cenk Eren ve Serdar Ortaç'la 4 gece geçirmek 750 milyon liraya mal olacak. Hillside Su Otel'de ise Ajda Pekkan ile bayram galası bir gece için 180 milyon liraya mal olacak.

Dolu Dolu Nostalji
Antalya Kemer Resort Otel, eski bayramları özleyen müşteriler için Burhan Damcıoğlu ile kantolu, fasıllı geceler düzenliyor. Üstelik fiyatlarını da gecelik 100 milyon liraya indirerek cazibe merkezi olmak istiyor. Otelin Genel Müdürü Ruhi Çuhadaroğlu, otellerinin bir başka özelliğinin güzellik merkezi olan Ceamena ve SPA tesislerini içermesi olduğunu ifade ediyor. Tatilciler, Antalya Belek'teki Green Palace'da Sezen Aksu'nun şarkıları eşliğinde yemek için bir gecede 170 milyon lira ödeyecek. Burada 1 haftanın bedeli 1 milyar 170 milyon lira. Belek'teki Papilion Zeugma Otel'de Candan Erçetin'li bir haftalık bayram tatili geçirmek 1 milyar 110 milyon lira.

Dubai'ye Talep Yoğun

Asya Tur Yurtdışı Satış Müdürü Ayşem Yılmaz, yurtdışına en büyük ilgiyi Dubai'nin çektiğini çünkü burada alışveriş festivali olduğunu söylüyor. Dubai'de 4 günlük paket tur fiyatı 699 milyon dolar olarak belirlenmiş. Bu fiyata uçak ve konaklama dahil. Dünyanın 7 yıldızlı tek oteli olan Burj Al Arab'da 4 gün konaklama ise 5 bin dolar. Yurtdışı turları arasında Avusturalya, Hindistan ve Güney Amerika ve Bali de tercih edilen bölgeler arasında. 10 günlük bir programla Avusturalya'ya gitmek için 4 bin, Hindistan ve Güney Amerika için 2 bin, Bali için ise ise bin 500 dolar gerekiyor.


120 milyona Romanya

Avusturya'da bir hafta kayak tatili yapacak olanlar 700, Romanya'ya ise 500 euro ödeyecek. Setur İç Turizm Müdür Yardımcısı Ümit Boz, bayram için kışlık otellerde yer kalmadığını, ancak Ege ve Akdeniz bölgesinde yer bulunduğunu söylüyor. Setur ile en çok Paris ve Roma tercih ediliyor. Roma'da bayram geçirmenin 7 günlük tatil masrafı, uçak ve konaklama ücreti 1.180, Paris'e gidecekler için ise 1.355 euro. Tatilcilerin bu bayram bir başka gözdesi de Mısır Kızıldeniz'deki Sharm El Sheikh'da 1 hafta tatil yapmak ise 500 euro.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Taksitle Kurban
 Bayramın vazgeçilmezleri
 Alışveriş merkezlerinden özel hediyeler
 Faizler Düştü
 Karadeniz Yemekleri Festivali
 Yüzde yüz 5 yıldız yüzde 50 daha ucuz
 Bayram öncesi İndirim
HAKAN & UTKU
Bayram gelmiş neyime?
Bu bayram her zamankinden farklı...
Köprüye ultrason
Halatların bağlandığı 236 çelik plakadan biri kırılan Boğaziçi...
Onlar gururumuz
Başarılarıyla dünyanın ünlü üniversitelerine kabul edilen Özel Işık...
14 Şubat'ta uçuşa hazır olun
5 yıldızlı oteller 14 Şubat Sevgililer Günü için kolları sıvadı.
Ya Amerika ya Antalya
Ya Amerika ya Antalya
Sosyete ve sanat dünyasının tanınmış isimleri genelde aynı tatil...
Tuğba Özay’a tutuklama kararı çıktı
Tuğba Özay’a tutuklama kararı çıktı
İzmir'de, "polislere hakaret ettiği'' iddiasıyla açılan davada...
Gözü çok yükseklerde
Gözü çok yükseklerde
SEKSİ yıldız Elisha Cuthbert, ülkemizde de beğenilerek izlenen...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.