|
 |
|
 |
Hakan: Geliyorum
İsviçre basınına konuşan yıldız futbolcu, "Fenerbahçe ile benim aramda sorun yok" dedi. Sarı-lacivertliler şimdi Basel'le bonservis için pazarlıklara başladı.
Orta sahaya oyuncu arayan ve bu doğrultuda İsviçre'nin Basel takımında oynayan Hakan Yakın'la temasa geçen Fenerbahçe, yıldız futbolcuyla anlaştı. Şu anda takımıyla birlikte Arjantin'de devre arası hazırlık kampında bulunan Hakan, Blick gazetesine yaptığı açıklamada, "Ben, Fenerbahçe ile anlaştım. Teknik direktör Daum ile de görüştüm. Bu kez Paris St.Germain'e gittiğim zaman yaptığım hataları tekrarlamayacağım. Şunu kesin olarak söyleyebilirim; F.Bahçe'ye transferim konusunda benim açımdan sorun kalmadı" ifadesini kullandı.
Murat destekliyor Basel'in geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılara imza atmasına karşın çok büyük bir ekip olamadığını kaydeden Hakan, "Artık İsviçre'den ayrılmak istiyorum. Türkiye'de oynamak hayallerimden biriydi. Bunun bir an önce gerçekleşmesini diliyorum. Şimdi olmazsa sezon sonu Basel'den gidiyorum" ifadesini kullandı. Fenerbahçe'de iki sezon oynadıktan sonra olaylı bir şekilde ayrılan ağabeyi Murat Yakın'ın da transfere sıcak baktığını belirten Hakan, "İlk yılında çok güzel günler geçirmiş. Bu transferi destekliyor" şeklinde konuştu.
Para da tercih sebebi Önümüzdeki ay 27 yaşına gireceğini hatırlatan Hakan Yakın, bu kez iyi bir sözleşmeye imza atmak istediğini söyledi. Fenerbahçe'yi tercih etmesinin sebeplerinden birinin istediği paranın verilmesi olduğunu kabul eden İsviçre Milli Takımı oyuncusu, "Hayatımı garantiye almak zorundayım" dedi. Bu arada Basel ile Fenerbahçe arasındaki görüşmelerin sürdüğü, İsviçre takımının bonservis bedeli olarak 4 milyon İsviçre Frangı (yaklaşık 4.2 trilyon TL) istediği kaydedildi.
GALİP ÖZTÜRK
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|