kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu melekler ekranı yakar
Bu melekler ekranı yakar
Oyuncular ne dedi?

Bu melekler ekranı yakar

atv, yeni bir dizinin çekimlerine başladı: "Melekler Adası". Nurgül Yeşilçay ve Hande Ataizi'ni buluşturan dizi hayatları kesişen iki genç kızın öyküsünü anlatıyor.

atv'nin yeni bombası "Melekler Adası"Altın Portakal Ödüllü yıldız Hande Ataizi ve Asmalı Konak'ın Bahar'ı Nurgül Yeşilçay'ı bir araya getirdi. Yapımcılığını Osman Yağmurdereli'nin üstlendiği, Cankat Ergin'in yönettiği, senaryosunu ise entrika hikayeleriyle ünlü Nuran Devres'in kaleme aldığı dizinin çekimleri, Mudanya'nın ada özelliği gösteren tatil cenneti Trilya'da yapılacak. Farklı ortamlarda yetişen, ancak bir şekilde hayatları kesişen iki genç kızın büyük mücadelesini anlatan Melekler Adası'nda Nurgül Yeşilçay, Şerbet adında iyi kalpli ama ezilmiş bir genç kızı, Hande Ataizi ise Zinnur adında önüne çıkanı öldürmeyi düşünecek kadar ihtiraslı bir hizmetçiyi oynuyor.

AŞK ÜÇGENİ
Bir Ege adasında geçen hikayenin esas oğlanı Devrim Nas ise Hande Ataizi ve Nurgül Yeşilçay ile birlikte aşk üçgeninin kahramanı olarak dizide yer alıyor. Devrim Nas'ın oynadığı Hasan, kendini bir adada yapayalnız yaşamaya mahkum eden gizemli bir karakter... Balıkçı Rıza rolündeki Cem Özer ise ise aşk üçgenine sonradan katılacak bir başka karakteri canlandırıyor. Nurgül Yeşilçay ile dizinin erkek başrol oyuncusu Devrim Nas, yıllar önce yine atv'deki "İkinci Bahar" dizisinde birlikte oynamışlardı. O zaman ikisi de oyunculuk kariyerinin başında küçük roller paylaşmıştı. Nurgül Yeşilçay, fakir aile kızı, Devrim Nas ise onun zengin ailenin şımarık oğlu sevgilisi rolündeydi. Dizinin yapımcısı Osman Yağmurdereli "Melekler Adası"ndan çok umutlu... Son zamanlarda izleyicilerin yarışmalara daha fazla ilgi gösterdiklerini belirten Yağmurdereli "Ben de dizi yapımcısı olarak daha iyi dizilerle yarışmalara karşı direniş göstereceğim. Bu zamana kadar yaptığım işlerin içinde en iyisini yapacağımı iddia ediyorum. Türkiye'nin yeni dönem iki kadın starını aynı dizide buluşturmayı başardık. Bu tür buluşmalar kolay olmuyor. Ancak basına yansıdığı gibi bir para kavgası kesinlikle söz konusu değil. Benim dizilerim iş dışında bir şeyle gündeme gelmedi. Bu da gelmez. Buna müsaade etmem. Çizginin dışına çıkanların kulağını keserim" diyerek iddialı konuşuyor.

ENTRİKA HER ZAMAN İŞ YAPAR
Senarist Nuran Devres ise "Melekler Adası"nın entrika yüklü sahneleriyle büyük beğeni toplayacağı inancında... Devres "Televizyon izleyicisinin senaryolardaki beğenileri dönem dönem değişiyor. Kimi zaman romantik aşk ilgi çekiyor kimi zaman aksiyon ya da silah kavga ilgi çekiyor. Ama entrika Türk televizyon izleyicisinin hiç vazgeçmediği bir unsur. Bu yüzden entrika bu dizide de bol bol var" diyor.

Bülent İPEK

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Özel dostlara özel gösteri
 OWO'da panik!
 Eurovizyon'u Meltem sunacak
 Onları anlamıyorum ama ödülü anlıyorum
 atv 19.00
"Ali Kırca ile..."
 atv 19.45
"Spor Haberleri"
 Show TV 19.30
"Ana Haber"
 Star 19.30
"Ana Haber"
 Kanal D 19.00
"Ana Haber Bülteni"
 TRT 1 18.20
"Yedi Numara"
Suçlanan Müsteşar Dinçer’den sürpriz
Suçlanan Müsteşar Dinçer’den sürpriz
"İrticacı" olmakla suçlanan Başbakanlık Müsteşarı Dinçer, Başbakanlık...
Tiyatro mu oynuyoruz!
Tiyatro mu oynuyoruz!
CHP lideri Baykal, Başbakanlık Müsteşarı Dinçer'in Milli Güvenlik...
Pir'den geriye 'bir sevda-yı ah kaldı'
Binlerce kişinin uğurladığı Kazancı Bedih'e ünlü gazeliyle veda...
Alışılmadık bir aşk cinayeti
İstanbul'da bir adam, karısıyla lezbiyen ilişki yaşadığını öne...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.